Auringonlasku

Kätkätunturin Erä ja Luonto

Etusivu       Poro Pilkki Lumikenkäily Potkukelkailu Erätaitokilpailut Metsästys Ruokailu Sauna Kelkarata      Yhteystiedot 

Pilkkiminen

Talvella omistamallamme Hukkajärvellä voit narrata kalaa pilkkimällä. Saaliiksi todennäköisesti nappaa kirjolohi, muina kaloina järvessä on pilkittävissä ahven, hauki, made, siika, harri. Voit tuoda omat välineet tai vuokrata pilkkivälineet paikanpäältä. Järvessä tahnan käyttö on kielletty, kirjolohia saa onkia 2 kpl/ henkilö. Saaliin saa ottaa mukaan, tai se voidaan paistaa kodassa. Välillä voit nauttia kuumaa juotavaa tai vaikka keittolounaan kodassa. Kahvi+ pulla kuuluvat hintaan pilkkijöille.

Porolla Pilkille Ja Lohikeitolle

Poroilla huristellaan pitkin lumisia metsiä noin 3 km. Pysähdytään erämaajärvelle pilkille ja kalastuksen lomassa käydään syömässä kodassa lohikeiton lisukkeineen. Pilkillä saatuja kaloja voidaan loimuttaa nuotiolla pyydystäjien syötäväksi, tai saaliin saa kotiin vietäväksi. Seikkailusta kunnialla selvinneet saavat Kätkäjärvellä matkasta muistoksi poroajokortit.

KESTO: noin 4 tuntia
RYHMÄN KOKO: 2- 15 henkeä
SAATAVUUS: Joulu-huhtikuu
HINTA: 90€/ aikuinen; 45€/ lapsi 4-12v.

Porolla Pilkille Lumikenkäilemään Ja Lohikeitolle

Ajellaan poroilla 1,5 kilometrin matkan Hukkajärven kodalle. Pilkitään ja käydään lumikengillä kävelemässä kodan ympäristössä, kodassa syödään lohikeiton ja kahvistellaan. Saaliiksi saatuja kaloja voidaan loimuttaa nuotiolla pyydystäjien syötäväksi. Saaliin saa ottaa mukaankin. Lopuksi hurautetaan poroilla 1,5 km matkan takaisin Kätkäjärvelle. Ajosta kunnialla selvinneille annetaan poroajokortit muistoksi seikkailusta.

KESTO: noin 4 tuntia
RYHMÄN KOKO: 2-15 henkilöä
SAATAVUUS: joulu-toukokuu (ei 24.12.-10.1.)
HINTA: 96€/henkilö, lapset 4-12 - 50% alennus

Lumikengillä Pilkille Ja Lohikeitolle/ Makkaralle

Lähdetään Kätkäjärveltä lumikengillä Hukkajärvelle pilkille, lohikeitolle, tai makkaralle. Matkaa lumikenkäilyyn tulee n. 2 km/ suunta. Pilkillä saatuja kaloja voidaan nuotiolla valmistaa pyytäjien syötäväksi, tai saaliin saa ottaa mukaan.

KESTO: 4 tuntia tai enemmän osallistujien kunnosta riippuen
RYHMÄN KOKO: 2-12 henkeä
SAATAVUUS:Joulukuu-toukokuu (ei 24.12.-10.1.)
HINTA: 70€/ henkilö (lohikeitto); 60€/ henkilö (makkara); lapset 4-12 - 50% alennus

Potkukelkalla Pilkille Ja Lohikeitolle /Makkaralle

Potkutellaan Kätkäjärveltä pilkille ja syömään Hukkajärvelle. Matkaa tulee suuntaansa n.1,5km. Perillä pilkitään ja syödään kodassa lohikeittoa tai paistetaan makkarat. Pilkillä saadut kalat loimutetaan nuotiolla pyydystäjien syötäväksi, saaliin saa ottaa halutessa mukaankin.

KESTO: 3,5-4 tuntia
RYHMÄN KOKO: 2- 6 henkeä
SAATAVUUS: Joulu-toukokuu
HINTA: 65€/lohikeitolla, 55€/makkaralla; lapset 4-12 - 50% alennus

Moottorikelkan Pulkassa Pilkille Ja Makkaralle

Lähdemme huristelemaan Kätkäjärveltä kelkalla rekineen noin 1,5 km:n matkan Hukkajärvelle pilkille. Pilkkimisen yhteydessä käydään kodassa lämmittelemässä ja paistamassa makkarat, kalan jos onnistutaan saamaan, niin sen voidaan nuotiolla kodassa loimuttaa. Saadut kalat saa myös ottaa mukaan.

KESTO: 3,5-4 tuntia
RYHMÄN KOKO: 2- 12 henkeä
SAATAVUUS: Joulu-toukokuu (ei 24.12.-10.1.)
HINTA: 40€/ henkilö; lapset 4-12 - 50% alennus


Icefishing 2


Icefishinglevi-logo

Russian flag
UK flag

Design Milos Babovak. Edited 12.06.2016

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!