Auringonlasku

Kätkätunturin Erä ja Luonto

Etusivu       Poro Pilkki Lumikenkäily Potkukelkailu Erätaitokilpailut Metsästys Ruokailu Sauna Kelkarata      Yhteystiedot 

Kätkätunturin Erä ja Luonto

Poro

Kätkätunturin Erä ja Luonto on vuonna 2000 perustettu ympärivuoden toimiva ohjelmapalveluyritys, jonka toimintaan kuuluu myös porotalous. Yrityksen omistaja Kari Siirtola on ammatiltaan poromies, ja hän vastaa yrityksen toiminnasta. Kätkätunturin Erä ja Luonto toimii pääasiassa yrityksen omilla mailla ja tarjoaa useamman käyntikohteen matkailijoille, joten vaihtelua riittää useampaankin käyntiin.

Aivan Levin läheisyydessä Kätkäjärven perinnemaisemissa sekä Hukkajärvellä, yritys tarjoaa luontoon perustuvaa ohjelmaa. Kätkä - ja Levitunturin mahtavat maisemat ja maastot antavat unohtumattoman elämyksen monille matkailijoille. Katso karttaa ajoohjeita varten.

Yrityksen ohjelmapalveluissa tutustut paikalliseen porotalouteen sekä luontoon. Opit taitoja, joita voit käyttää myös jälkeenpäin.

Ohjelmapalvelut kestävät muutamasta tunnista useampaan päivään ja niiden kesto voidaan sovittaa asiakkaiden toivomusten ja käytettävän ajan mukaisesti. Ohjelmiin kuuluu joko kahvit + "pullat" tai tukevampi välipala. Tarjolla on luonnosta saatavista sekä omista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, paikallisia tuotteita, mukana myös poronlihaa eri muodossa ja omasta järvestä pyydettyä kalaa. Eri maksusta järjestetään jokaisen ohjelman yhteyteen lounas tai päivällinen.

Asiakkaat saapuvat toimipaikkoihin omilla kuljetuksilla. Eri hinnasta järjestämme myös kuljetukset Leviltä Kätkäjärvelle. Palvelumme onnistuu seuraavilla kielillä: Suomi, Englanti, Venäjä, Tšekki. Ohjelmien laskutus paikan päällä käteisellä, yrityksille voidaan lähettää lasku.

Kätkäjärvi
Levi - ja Kätkätunturi muodostavat komean maisemakokonaisuuden, jota on mukava ihailla Kätkäjärven rannalta. Kätkäjärvi on perinnemaisemaa, sijaitsee Kätkätunturin eteläpuolella ja on kuuluisa mm. Maa on syntinen laulu – elokuvan kuvauspaikkana.

Hukkajärvi
Kätkäjärveltä pääsee helposti yrityksen omistamaan seuraavaan kohteeseen, joka sopii niin kesällä kuin talvellakin liikkuville ryhmille ja yksittäisille matkaajille. Matkan n. 1.4 km, voi kulkea patikoiden tai autolla ajaen ja talvella poroilla tai kelkkakuljetuksella. Hukkajärvi on metsäinen lampi, jonka rannalla on Kota, johon mahtuu pöytiin syömään yli 40 henkeä ja sauna, naapureita ei ole, vain pohjoinen erämaa ympärillä. Talvisin Hukkajärvellä voi pilkkiä, saunoa, tutustua poroihin ja käytössä on myös lumien aikaan Lumihukka – moottorikelkkarata. Kesällä on mahdollisuus kalastukseen, lintu - ja marjaretkiin, saunomiseen ja uintiin.levi-logo

Russian flag
UK flag

Design Milos Babovak. Edited 12.06.2016

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!