Auringonlasku

Kätkätunturin Erä ja Luonto

Waterfall

Kätkätunturin Erä ja Luonto on vuonna 2000 perustettu ympärivuoden toimiva ohjelmapalveluyritys, jonka toimintaan kuuluu myös porotalous. Nettisivuillamme on myös talvi/kevät versio. Yrityksen omistaja Kari Siirtola on ammatiltaan poromies, ja hän vastaa yrityksen toiminnasta. Kätkätunturin Erä ja Luonto toimii pääasiassa yrityksen omilla mailla ja tarjoaa useamman käyntikohteen matkailijoille, joten vaihtelua riittää useampaankin käyntiin.

Yrityksen ohjelmapalveluissa tutustut paikalliseen porotalouteen sekä luontoon. Opit taitoja, joita voit käyttää myös jälkeenpäin.

Ohjelmapalvelut kestävät muutamasta tunnista useampaan päivään ja niiden kesto voidaan sovittaa asiakkaiden toivomusten ja käytettävän ajan mukaisesti. Ohjelmiin kuuluu joko kahvit + "pullat" tai tukevampi välipala. Tarjolla on luonnosta saatavista sekä omista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, paikallisia tuotteita, mukana myös poronlihaa eri muodossa ja omasta järvestä pyydettyä kalaa. Eri maksusta järjestetään jokaisen ohjelman yhteyteen lounas tai päivällinen.

Asiakkaat saapuvat toimipaikkoihin omilla kuljetuksilla. Eri hinnasta järjestämme myös kuljetukset Leviltä Kätkäjärvelle. Palvelumme onnistuu seuraavilla kielillä : Suomi, Englanti, Venäjä, Tšekki. Ohjelmien laskutus paikan päällä käteisellä, yrityksille voidaan lähettää lasku.levi-logo

Russian flag
UK flag

Design Milos Babovak. Edited 25.09.2015

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!